amandacarlsson- svar på tal

ANONYM:Men är du verklig? De var så jävla fula, är det amanda som vill ha eller emilia? svar: lilla gumman , jag undrade var de kom ifån och jag sa typ i den stilen , och du .. om du har så tråkit att du kommenterar elaka saker, då kan du läsa någon annans blogg..( .slut*)

Kommentarer
Postat av: emma

da. Komma på tävling i ett par av dessa skydd och hela norrbotten lär få asg! Brudar, landa och väg upp! Ni kommer ändå aldrig tillhöra eliten som vi i Piteå! Amanda kan ju prova tävla en större ponny än att sitta sönder en b ponny! Piteå elit regerar!

2012-01-02 @ 14:20:16
Postat av: Annica

Hej Emma!

Trist att du måste vara så elak alla har väl rätt att tycka om vad man vill (även du )men jag har väldigt svårt att förstå vad du vinner på att vara så himla nedlåtande.Varför Amanda har tävlat sin systers ponny har du ju heller ingen aning om....jag hoppas av hela mitt hjärta att du får lite roligt i ditt liv så du inte har som nöje att vara elak med andra.Piteå är grymma inget snack om den saken!!!Bästa hälsningar!!

2012-01-02 @ 17:31:38
Postat av: Annica

Hej Emma igen!

Jag undrar faktiskt vad Piteå elits ledare tycker om att deras deltagare uppträder osportsligt och skriver taskiga saker, jag har vet att Piteå både är otroligt duktiga och proffsiga och det ska bli väldigt intressan att höra vad dom tycker om dessa påhopp.

MVH Annica

2012-01-02 @ 17:47:03
Postat av: Kajza

Någonting jag verkligen tycker om, är när barn och ungdomar vill och vågar gå sina egna vägar. Vågar sticka ut ur mängden, vågar vara sig själva. Vågar stå för vad man säger och vad man gör.

Någonting som jag däremot start ogillar, är elaka, anonyma kommentarer i en blogg, där man kritiserar dem som vågar vara sig själva!!

Visst har man rätt att säga sin åsikt, men om man nu måste uttrycka den på ett så elakt sätt som ovan, så kan man iallafall visa att man står för vad man tycker genom att underteckna med sitt hela namn och åtminstone mailadress, om man inte har någon blogg att länka till. Eller ännu bättre, säga det man har att säga face-to-face, ta en diskussion direkt med den man vill framföra åsikterna till.

Sen vill jag också säga, att alla är bra, på sitt eget lilla sätt. oavsett på vilken nivå man är själv och vilka mål man har, så är alla lika mycket värda, allas prestationer betyder lika mycket. Ridsporten ska ju framförallt vara roligt, och man behöver inte lägga det på en elitnivå för att uppnå det.



Och så ett PS till "Emma" här ovan: Dåliga vinnare är tio gånger värre än dåliga förlorare...



Kram! till er, Emilia och Amanda, från mig och Dammie-Dam-Dam!!! <3

2012-01-02 @ 18:03:02
URL: http://dumlesdagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0